15.01.2011 SaVe – SK Jyräys 12-2

OJy II nujusi kauden jo neljännen tasapelinsä, kun taas SaVe katkaisi kahden ottelun tappioputkensa. Ottelussa oli huomattavissa paljon positiivista ilmettä, mikä varmasti lupailisi hyvää ”KUOLEMAN OTTELUUN”, sarjakakkosta SK Jyräystä vastaan…

…mutta ainoa asia mikä tuossa ottelussa viittasi kuolemaan oli SK Jyräyksen peli-ilme, joka katkaistiin SaVen toimesta giljotiinin tavoin jo heti kättelyssä.

Sairas Veto sai räjähtävän lähdön peliin. Upean syöttö-combon päätteeksi Erno ”liigankahvaviiksinenBertuzzi” Mäki niittasi käytännössä tyhjään maaliin kun vain 21 sekuntia oltiin pelattu Mika ”élcapitano” Ilmoniemen mallipassista. Tämä oli vasta alkusoittoa. Maaleja alkoi syntymään liukuhihnalta, mistä kertoo myös toisen erän tulos, Sairas Veto 7- SK Jyräys 0.

Koomassa ollut SaVen taiteilijakaksikko Vesa ”TapiolanMogilny” Herranen – Pekka ”AlberganBure” Vihanto heräsivät viimein mättäen 2+2 tehot mieheen. Kahden maalin illasta pääsivät nauttimaan myös Mikko ”kisskiss” Toiviainen ja ”sairaita vetoja” esittänyt Pirkka ”BrandNewPepeOjala” Lind, jonka YV-maali oli suoraan kuin Hannu Jortikan ”mustasta kirjasta”. Muut onnistujat olivat rankkarinsa varmasti ujuttanut Toni ”Larionov” Halonen, YV:lla ylämummoa kiusannut kapteeni Ilmoniemi ja Antti ”onetimerjumalanarmosta” Sauvola.

Puolustuspelaaminen oli tiivistä. Erityisesti Niko ”femmanHextall” Söderholm masensi torjunnoillaan viimeisenkin Jyräyksen innon jatkaen samalla kovaa saldoaan päästettyjen maalien tilastossa.

Loppunumerot 12-2 kertovat kaiken oleellisen. SaVe on näyttänyt kyntensä, niin vastustajilleen, epäilijöilleen kuin myös kriittiselle medialleakin. Koutsi Harri ”teppowinnipeg” Jokinen kuitenkin painotti YLE:n tv-haastettelussaan että focus on jo kaikilla seuraavassa turnauksessa ”Lähdetään tekemään sitä omaa juttua eiks vaan?”.

…vihdoin Colosseuminilla aurinko laskee, taistelu on päättynyt. Huomenna on taas uusi aamu.

Julkaistu kohteessa SaVe peliraportit 2010-2011
Close Bitnami banner
Bitnami