23.02.2013 ESO-05 – SaVe2 0-7!

Päivän tokaan koitokseen Elias ”Mourinho” Tammela valitsi SaVe2:lle hyväksi havaitun kurinalaisen noppafemman. Edes minuuttia ei oltu ehditty pelata kun Oskar teki SaVe2:lle 1-0, joka jäi uskomattoman matsin voittomaaliksi Teemun pelattua nollapelin. Taktiikka toimi uskomattoman hyvin. ESOn pakit olivat ihmeissään kun kukaan ei tule karvaamaan ja siinä aikansa palloteltuaan lahjoittivat pallon meille. Nopeat suoraviivaiset hyökkäykset tuottivat tasaiseen tahtiin vastaiskumaaleja. Kolmanteen erään lähdettin jo melko varmassa 6:n maalin johdossa. Vikassa erässä epätoivoiset OSOlaiset saivat luotua painetta, mutta SaVe2 kesti loppuun saakka. Hieno matsi päättyi makeasti 7-0. Lähes kaikki maalit tulivat suoraan syötöstä. Jonne harmitteli ettei tullut hattutemppua, mutta onhan 2+3 ja täysi 7 plussaa ihan ok.